Apple Vision Pro daha yeni çıkmıştı! 2.si yolda: Apple Vision Pro 2 için tarih netleşti

VR teknolojisine farklı bir boyut kazandıran Apple Vision Pro daha çıkalı 1 ay bile olmadan Apple Vision Pro 2 duyuruldu! İşte Apple Vision Pro 2 çıkış tarihi...

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı ilk karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro ile dünya genelinde büyük ilgi topladı. İlk haftasında etkileyici bir satış grafiği elde eden gözlük, Apple'ın beklentilerini karşılamış gibi görünüyor. Yeni bir rapora göre, Apple Vision Pro'nun bir sonraki modeli olan Vision Pro 2'nin çıkışı beklenenden daha yakın bir tarihte gerçekleşebilir.

APPLE VISION PRO 2 18 AY SONRA ÇIKABİLİR

Bloomberg editörü Mark Gurman'ın hazırladığı rapora göre, Vision Pro 2'nin ilk tanıtımının peşinden en az 18 ay, yani 2025'in sonlarına doğru piyasaya sürülmesi planlanıyor. Apple'ın bu süre zarfında özellikle ağırlık ve batarya sorunlarını çözmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Gurman'a göre, Vision Pro'nun geliştirilmesi süreci en az 18 ay sürecek ve Apple, ilk Vision Pro kullanıcılarının deneyimlerini dikkatlice inceleyerek geri bildirim alacak. Şirket, müşteri geri dönüşleri ve iadeler ışığında gözlüklerini iyileştirme amacında.

Bu uzun geliştirme süreci, Apple'ın diğer ürünleri olan iPhone ve Apple Watch modellerinin senelik güncellemeleri stratejisiyle çelişiyor. Ancak Apple'ın Vision Pro gözlüğünü her yıl yenileme planı bulunmuyor. Şirket, XR gözlüğünü 2-3 yılda bir güncelleyerek, iPad gibi daha uzun bir döngü izlemeyi amaçlıyor.

Daha önceki bir tahminde bulunan analist Ming-Chi Kuo, Vision Pro 2'nin 2027'de piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü. Ancak Gurman'ın raporuna göre, bu süre daha kısa olabilir, ortalama 18 ay kadar sürebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
Oytun Erbaş olay yaratan bir açıklamada bulundu: "Wi-Fi sizin beyin dalganızı okuyor"
MEDY: Beyin Doku Dondurmayı Zararsız Hale Getiriyor