Apple Watch SE2 netleşiyor

Amerikalı teknoloji devi tarafından üretilen hemen her cihazın ortalamanın üzerinde bir kaliteye sahip olduğu tartışılmaz bir gerçek

 İşte marka bu alandan aldığı güçle de, her zaman fiyat politikasını rakiplerinden bağımsız ve kendi çizgisine göre belirlemiştir. Bununla birlikte, hedef kitlesini arttırmak ve daha uygun fiyatlı ürünlere yönelen kullanıcılara da hitap edebilmek isteyen Apple, bu amaçla genelde “SE” etiketli ürünler geliştiriyor.

Akıllı saat kategorisinde de benzer bir strateji izleyen teknoloji devi, daha önce Apple Watch SE modeliyle gayet iyi bir geri dönüş sağlamıştı.

Apple Watch SE2 çıkış tarihi netleşiyor

Tam olarak fiyat performans mantığına uygun olarak piyasaya sürülen bu akıllı saatin halefinin ne zaman satışa sunulacağı da bir süredir merak konusuydu. Apple’a yakın kaynaklardan gelen ilk bilgilere göreyse, Apple Watch SE 2 isimli yeni akıllı saatin Apple Watch Series 8 ile birlikte piyasaya sürüleceği iddia edildi.

Bununla birlikte aynı kaynaklar, yeni akıllı saat modelinin daha güçlü bir işlemci, EKG gibi ileri seviye özellikler ve yüksek kapasiteli batarya gibi donanımlara sahip olacağını ve bu nedenle de bir önceki modele göre ciddi bir fiyat artışıyla satışa sunulacağını da belirtiyor. Bakalım Apple gerçekten yeni modelinde “uygun fiyat” stratejisini terk edecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Call of Duty severlere müjde: Artık daha uygun fiyata oyunun keyfini çıkarabileceksiniz!
Elon Musk, Endonezya'da Starlink uydu internet hizmetini başlatmış bulundu
Google'ın Yeni Yapay Zeka Özelliği: Dolandırıcılık Uyarısı mı, Gizlilik Endişesi mi?
OpenAI, ChatGPT'yi eğitmek amacıyla Reddit gönderilerini kullanmayı planlıyor
Blue Origins NS-25 uzay görevine hazırlanıyor: Uzaya çıkan en yaşlı isim olacak!