Apple iPhone için yeni spor uygulaması geliştirildi

ABD merkezli teknoloji firması Apple, tüm iPhone modelleri için ücretsiz bir spor uygulaması yayınladı. Apple Sports adlı uygulama kullanıcılara gerçek zamanlı skorlar ve istatistikler sunacak.

Apple, iOS 17.2 ve sonraki sürümler için piyasaya sürdüğü "Apple Sports" adlı yeni bir uygulama ile spor tutkunlarına gerçek zamanlı skorlar ve istatistikler sunuyor.

YENİ SPOR UYGULAMASI 

Bu uygulama aracılığıyla kullanıcılar, İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A, İspanya LaLiga ve Meksika Liga MX gibi futbol liglerinin yanı sıra Amerikan Futbol Ligi (NFL), Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ve Amerikan Buz Hokeyi Ligi (NHL) gibi çeşitli spor liglerini takip edebilecekler.

APPLE SPORTS


Apple'ın Servislerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Eddy Cue, "Apple Sports" uygulamasının hızlı bir şekilde skorlara ve istatistiklere erişim sağladığını vurguladı. Apple'ın Servislerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Eddy Cue, "Apple Sports" uygulamasının, skorlar ve istatistiklere anında erişim imkanı sunarak kullanıcıların spor takımları ve liglerini güncel tutmalarını sağladığını belirtti. Bu sayede, kullanıcılar favori takımları ve ligleriyle ilgili en son bilgilere kolayca ulaşabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Microsoft'un Mobil Oyun Mağazası Yolda: Candy Crush ve Minecraft'ten Başlayacak
Google'a rakip olacak: OpenAI'dan yapay zekalı arama motoru!
Tesla sürücülerinden şarj süresini hızlandırmak için ilginç yöntem: ıslak havlu kullanıyorlar!
WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor: Baştan aşağı değişiyor!
Güneş fırtınası geliyor: Elektrik şebekeleri ve iletişim ağları etkilenecek!