Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın Çin'deki cep telefonu satışları, 2024'ün ilk çeyreğinde %19,1 oranında bir düşüş yaşadı. Bu süre zarfında Çin'in cep telefonu satışları ise yıllık bazda %1,5 artarak ardışık ikinci çeyrekte büyüme gösterdi.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın Çin'deki akıllı telefon satışları, 2024'ün ilk çeyreğinde %19,1'lik bir düşüş yaşadı. Bu dönemde Çin'in akıllı telefon satışları ise yıllık bazda %1,5 artarak art arda ikinci çeyrekte büyüme kaydetti.

2024'ÜN İLK ÇEYREĞİNDE %19,1'LİK BİR DÜŞÜŞ YAŞADI


ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın Çin'deki akıllı telefon satışları, 2024'ün ilk çeyreğinde %19,1 oranında azaldı. Bu süreçte Çin'deki akıllı telefon satışları ise yıllık bazda %1,5 artarak ardışık ikinci çeyrekte büyüme gösterdi. Counterpoint'in küresel teknoloji pazarı araştırma verilerine göre, Çin'deki akıllı telefon satışları, 2024'ün ilk çeyreğinde yıllık %1,5 artarak art arda ikinci çeyrekte büyüme gösterdi.

Apple'ın Çin'deki akıllı telefon satışları söz konusu dönemde %19,1 azalırken, Huawei'nin satışları %69,7 arttı. Geçen yılın aynı dönemine göre, Apple'ın Çin'deki pazar payı %19,7'den %15,7'ye gerilerken, Huawei'nin pazar payı %9,3'ten %15,5'e yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı