Apple'ın konuşulan o özelliği iPad için de devreye koydu

Bir süredir iPhone için kullanımda olan popüler bir özellik, şimdilerde iPad için de devreye alınıyor.

Aslen iPhone için geliştirilmiş olan Subjects, öğrenciler için güçlü bir sınıf yöneticisi olma özelliği taşıyor. Şimdiyse, iPhone sürümünde bulunan tüm özelliklere sahip bir iPad sürümü, Taskheat üzerinde çalışan aynı ekip tarafından piyasaya sürüldü.

Subjects, öğrencilerin rutinlerini sanal bir ortamda düzenlemeleri için ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor. Derslerinizi bir bakışta görme, önemli bildirimler gönderme, ödevlerinizi hatırlama ve hatta sınıf arkadaşlarınız ve öğretmenlerinizle işbirliği yapma imkanı sağlıyor. Tüm bu özellikler, iPad’in daha büyük ekranını kullanacak şekilde ayarlandı.

iPad’de, derslerinizi kontrol etmek ve aynı zamanda yan panelde konularınızı ve ödev listesini gözden geçirmek oldukça kolay. Ayrıca, derslerinizi, notlarınızı ve raporlarınızı hızlı bir şekilde kontrol edebilmeniz için ev ekranınıza widget’lar ekleyebilirsiniz. 25’ten fazla widget seçeneği bulunuyor. iPhone kullanıcılarına ekstra bir özellik olarak, Subjects, iPhone 14 Pro modelleri için Live Activities ve Dynamic Island desteği sunuyor.

Apple popüler özelliği iPad için de devreye koydu

Subjects’teki diğer özellikler arasında, konuya göre grup ödevleri, her ödev için notlar, GPA hesaplama ve akademik ilerleme takibi bulunuyor. Bu yılın ilerleyen aylarında, öğretmenler için özel bir uygulamanın da sunulacağı belirtiliyor.

Subjects’ü App Store’dan indirebilir ve bir hafta boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. Uygulamanın abonelik ücreti aylık 1.99 dolar veya yıllık 9.99 dolar olup, iPhone ve iPad sürümlerine erişim sağlar.

Öte yandan, görevlerinizi yönetmek için Taskheat uygulamasını da kullanabilirsiniz. Odak Filtreleri desteği ve çoklu seçim özelliğiyle güncellenen bu uygulama, gelişmiş yapılacaklar listeleri ve akış şemaları sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

GTA 6'nın Çıkış Tarihi ve İlk Resmi Ödülü Açıklandı
Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
Oytun Erbaş olay yaratan bir açıklamada bulundu: "Wi-Fi sizin beyin dalganızı okuyor"