Araba Almayı Düşünenleri Şaşırtacak Kampanya! Honda Şok Kampanyasıyla İki Seçenek Sunuyor!

Araba Almayı Düşünenleri Şaşırtacak Kampanya! Honda Garip Kampanyasıyla İki Seçenek Sunuyor! Markalar Otomobil Alımını Kolaylaştırmak İçin Kampanyalar Yapmaya Devam Ediyor. Honda'dan Peşin Alımda Rekor İndirim, Bu Fırsat Kaçmaz...

Honda, City modeli için ilgi çekici bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında müşterilere büyük indirimler ve özel finansman seçenekleri sunuluyor. Ancak detaylara bakıldığında, kampanyanın matematiksel açıdan bazı ilginçlikler içerdiği görülüyor.

Kampanya şu detaylarla sunuluyor:

  • Peşin Alımda Fiyat: Aracı peşin almak isteyenler için fiyat 1 milyon 30 bin TL olarak belirlenmiş.
  • Kredi Kullanımı ile Fiyat: 250 bin TL kredi kullanmak isteyen müşteriler için aracın fiyatı 1 milyon 255 bin TL’ye yükseliyor. BMSV dahil edildiğinde ise bu fiyat 1 milyon 312 bin TL'yi buluyor. Kredi kullanan müşterilerin 250 bin TL için 1 milyon 5 bin TL peşin ödeme yapmaları gerekiyor.

Matematiksel olarak değerlendirildiğinde, kredi kullanmanın daha maliyetli olduğu ortaya çıkıyor. Örneğin, 250 bin TL kredi kullanan bir müşteri, toplamda 312 bin TL ödeme yaparken, peşin ödeme yapması durumunda toplam ödeme 1 milyon 30 bin TL olarak kalıyor. Bu durumda peşin alımın avantajlı olduğu açıkça görülüyor.

Kampanya, otomobil almayı düşünen müşterilere farklı seçenekler sunsa da, matematiksel olarak hesaplandığında peşin alımın tercih edilmesi gerektiği vurgulanıyor. Bu durumun peşin satışları artırması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.