Arabayla 3 kişiyi çarptı: Alkollü sürücü yaralı yakınları tarafından darbedildi

Ataşehir'de sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen hafif ticari araç, önce park halindeki araçlara daha sonra bir kamyonete çarptı.

Kazada kamyonette bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, kazazedelerin yakınları küfür eden alkollü sürücüye saldırarak darp etti.

Kayışdağı Mahallesi Uslu Caddesi'nde önceki gün saat 15.00 sıralarında, Kemal Kepenek'in kullandığı 34 FY 6730 plakalı hafif ticari araç, önce park halindeki 2 otomobile çarptıktan sonra, Menderes Soncul yönetimindeki 34 UM 6404 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar kamyonetteki yaralıları dışarı çıkardı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazazedelerin yakınları, alkollü sürücüye saldırdı

Kazaya neden olan ve alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü, çevredekilere ve kazazedelerin yakınlarına küfür ve hakaret etti. Bu nedenle yaşanan gerginlik sırasında, yaralıların yakınları alkollü sürücüye saldırarak, darp etmeye çalıştı. Polis ekipleri tarafları ayırmakta güçlük çekti. Polis, kazaya nede olan sürücüyü polis merkezine götürdü. Kamyonetin sürücüsü Menderes Soncul, "Ben caddede seyir halinde ilerlerken, yukarıdan hızla gelip bana çarptı, kaçamadım. Kamyonet devrildi. Araç içinde eşim ve kızım vardı. Bizi aracın içinden çıkardılar. Yukarıdan arabalara vurarak geldi, alkollüymüş" diye konuştu. Görgü tanığı Enes Çamlıca, "Yukarıda park halindeki araca çarptıktan sonra, kontrolünü kaybedip kamyonete çarparak deviriyor. İçindeki 3 kişi çıkardık" dedi.

1.88 promil alkollü çıktı

Sürücü Kemal Kepenek'in yapılan alkol muayenesinde 1.88 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı