Araç sahibi tüm emeklilere artık ücretsiz! Yıllardır ödeniyordu

Yüksek enflasyon ve ekonomik kriz ortamında geçim sıkıntısı çeken emekli vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla emeklilere Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) hizmetini tamamen ücretsiz sunacağını duyurdu.

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik önemli bir avantaj sundu. Artık otomobili olan emekli vatandaşlar, uzun süredir ödedikleri Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ücretlerinden muaf tutulacak. Bu hizmet, Ziraat Bankası'nın promosyon kampanyası çerçevesinde emeklilere ücretsiz olarak sunulacak.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, HGS alt limit tutarları 3 Nisan itibarıyla 100 TL'den 175 TL'ye çıkarılacak. Bu güncellemeyle emekli vatandaşların otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye sorunları yaşamamaları amaçlanıyor. Ayrıca, otomatik yükleme tutarı da 175 TL olarak güncellenecek.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE ÇEŞİTLİ FIRSATLAR SUNUYOR

Ziraat Bankası yetkilileri, yeni müşterilere sundukları avantajlarla ilgili detaylar paylaştı ve emeklilerin bu kampanyadan nasıl yararlanabileceklerini açıkladı.

Banka, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan almaya başlayan müşterilere özel olarak kampanyalı vadeli mevduat faiz oranları sunacak. Bunun yanı sıra, emeklilere %25 indirimli kiralık kasa hizmeti ve dijital kanallar üzerinden ücretsiz Havale, EFT ve FAST işlemleri gibi ek avantajlar da sağlayacak. Bu fırsatlar, emeklilerin bankacılık işlemlerinde daha avantajlı koşullardan yararlanmalarını hedefliyor.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILACAK?

Emekliler, bu avantajlardan Ziraat Bankası şubelerine başvurarak veya web bankacılığı üstünden gerekli hesapları açarak yararlanabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.