Araç sürücülerine müjde! Resmi Gazete'de resmen yayınlandı: 1 aya uzatıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yönetmelik değişikliğiyle birlikte, trafik cezalarında önemli bir değişikliğe gidildi. Artık sürücülere cezalarını ödeme için daha fazla zaman tanınıyor. Detaylar haberimizde.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yönetmelik değişikliği, sürücüleri yakından ilgilendiriyor. Trafik cezalarında önemli bir değişiklik yapılarak, ödeme süreleri ve indirimlerde yeni düzenlemelere gidildi. İşte detaylar...

CEZALARDA İNDİRİMLİ ÖDEME SÜRESİ UZATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yeni karara göre, trafik cezalarında 'dörtte bir' ibaresi 'cezadan yüzde 25' şeklinde değiştirildi. Bununla birlikte, trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 15 günden 1 aya çıkarıldı.

CEZALARIN İNDİRİMLİ ÖDENME SÜRESİ ARTIK 1 AY

Yapılan düzenlemeyle birlikte, trafik idari para cezalarının yüzde 25 indirimli ödenebildiği süre, cezanın tebliğ tarihinden itibaren 15 günden 1 aya uzatıldı. Bu değişiklikle sürücülere ödeme kolaylığı sağlanırken, ceza ödemeleri için daha fazla zaman tanınmış oldu.

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE!

Yeni yönetmelik değişikliğiyle birlikte, trafik cezalarının ödeme süreleri ve indirimli ödeme imkanları üzerinde önemli bir düzenleme yapıldı. Sürücülerin bu değişiklikleri dikkate alarak, ceza ödemelerini zamanında gerçekleştirmeleri önem arz etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

AK Parti il binasının önüne Can Atalay pankartı astılar
Düşük not alan kız öğrenci öğretmeni bıçakladı
Zeytinyağları güzellik yarışına girdi: Bakın en kalitelisi nerede üretiliyor
Türkiye'de eleman sıkıntısı yaşayan meslekler belli oldu!
Akika kurban nedir, ne için, ne zaman kesilir?