Araplardan Galatasaray Adası'na Resmi Talep! Dursun Özbek ile Görüşme Gerçekleşti, Teklif Belli!

Suudi Arabistan, Galatasaray Adası için harekete geçti! 50 milyon dolarlık (1.75 milyar TL) teklif ile adanın satın alınması amacıyla Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’le bir görüşme yapıldığı iddia ediliyor. İşte dikkat çeken gelişmeler...

Galatasaray Adası için Suudi Arabistan’dan 50 milyon dolarlık (1,75 milyar TL) bir teklif geldiği iddia edildi. Fotospor'un haberine göre, Suudi Arabistan Genel Eğlence Otoritesi (GEA) adına bir heyet, İstanbul'da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve bir grup yetkili ile satış görüşmeleri gerçekleştirdi.

SATIŞ İÇIN GENEL KURUL ŞARTI

Görüşmelerde, Dursun Özbek'in satış kararı almanın Galatasaray yönetiminin yetkisi dahilinde olmadığını, bunun için genel kurul onayı gerektiğini belirttiği ifade edildi.

GEÇMIŞTE TEPKI ÇEKEN SATIŞ İDDIALARI

İki yıl önce adanın Katarlı yatırımcılara satılacağı iddiaları gündeme gelmiş ve bu durum kulübün eski yöneticileri tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti. Eski başkan Burak Elmas, "Genel kurul böyle bir şeye asla izin vermez, biz de izin vermeyiz" demiş, Doğan Hasol ise "Galatasaray’ın satılık malı yoktur" şeklinde tepki göstermişti.

Adanın, Ali Sami Yen Spor Kompleksi kadar önemli olduğu sık sık vurgulanırken, olası bir satışın yeniden tartışma yaratacağı düşünülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.