Aras Bulut İynemli'li Atatürk filmi geceye damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

Aras Bulut İynemli'nin başrolde olduğu Atatürk 1881-1919 filmi 29 ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı bugün Fox TV'de gösterildi. Sosyal medyada oldukça konuşulan film geceye damga vurdu.

Atatürk filmi gecenin en çok konuşulan yapımları arasında yerini aldı. Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı film bir kesim tarafınca beğenilirken bir kesimden de eleştiri aldı.

Atatürk filmi kadrosunda Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Berk Cankat ve Esra Bilgiç gibi adları bulunduruyor.

Filmde Songül Öden Zübeyde Hanım'a, Mehmet Günsür Ali Rıza Efendi'ye, Sarp Akkaya Enver Paşa'ya, Berk Cankat Ali Fuat Cebesoy'a ve Esra Bilgiç de Madam Corinne'e yaşam veriyor.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu Atatürk filmi, film sonunda yapılan açıklama ile 85 dakika gösterildi. Filmin orijinalinin 144 dakika olduğu söylendi.

Bunun üzerine film birçok kullanıcıdan tepki gördü. Sosyal medyada oldukça konuşulan Atatürk filmi için bazı kullanıcılar 'Tam yerinde kestiler', 'Esas olayların başladığı yerde bitti' gibi yorumlar yaparken bir kesim de 'Anlatılan kısım çok iyiydi', 'Devamı için sinemadayız', 'Boğazım düğüm düğüm oldu' yorumları geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Atatürk Filmi CANLI İzle! Atatürk Filmi Hangi Kanalda, Saat Kaçta Başlıyor?

Magazin Haberleri

Kerem Bürsin ve Hadise'den yaz karesi
5 ay önce boşanmıştı: 63 yaşındaki Burak Sergen dördüncü kez evlendi
Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy uçakta olay çıkardı
Şarkıcı Hatice canlı yayında uyuşturucu itirafında bulundu
Dylan Sprouse'un Barbara Palvin’i 17 Yaşında Bir Kızla Aldattığı İddia Edildi!