Arat üstünü çizdi! Fernando Santos'un yerine Hollandalı hoca geliyor!

Beşiktaş, Süper Lig'deki başarısız performansın ardından Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un yerine Hollandalı bir teknik direktörü takımın başına getirme kararı aldı. Bu değişikliği Feyyaz Uçar son dakika olarak duyurdu ve Hasan Arat tek kalemle üstünü çizdi.

Beşiktaş, Süper Lig'de istediği başarıya bir türlü ulaşamadı ve sonunda Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile anlaşarak umutlanmıştı. Ancak, Santos'un yönetimiyle yaşanan hayal kırıklığından sonra Beşiktaş, Hollandalı bir hocayı takımın başına getirmek için harekete geçti. Başkan Hasan Arat, tek bir kararla Fernando Santos'un görevine son verdi ve onun yerine Hollandalı bir teknik direktörü takımın başına getireceğini duyurdu.

HASAN ARAT TEK KALEMLE ÜSTÜNÜ ÇİZDİ! FERNANDO SANTOS GİDİYOR

Futboldan Sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Beşiktaşlı yöneticilerin birkaç teknik direktörle görüşeceğini öne sürdü. Uçar aynı zamanda, Futbol Direktörü Samet Aybaba ve Yönetici Kadir Kılıç'ın Hollanda'da altyapı için önemli adımlar attığını ve önemli projeler gerçekleştirdiğini belirtti.

BEŞİKTAŞ'A HOLLANDALI HOCA GELİYOR

Antalyaspor'a karşı alınan mağlubiyetin ardından Futboldan Sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Futbol Direktörü Samet Aybaba ve Yönetici Kadir Kılıç üçlüsünün Hollanda'ya seyahat ettiği bildirildi. Bu üçlünün Hollanda'da bazı futbol hocalarıyla görüşme yapacağı iddia edildi.

Üst üste alınan başarısız sonuçlar, yönetim içinde teknik direktör Fernando Santos'a karşı memnuniyetsizlik seslerinin yükselmesine neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Nikola Jokic, Üçüncü MVP Ödülüyle NBA Tarihine İsim Yazdırdı
Kayserispor'a FIFA'dan Transfer Yasağı: Kurallara Uyum İhlali
Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı
Ergin Ataman'ın Panathinaikos'taki Zaferi: Yunan Basketbolunda Devrim!
TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor