Arayış dizisi gündem oldu! Aslı Enver ve Mehmet Günsür'dan ilk kareler

Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün başrol olduğu Arayış dizisinden ilk kareler gösterildi. Disney Plus'ta yayınlanacak olan Arayış dizisi sosyal medyada gündem oldu.

Doğum öncesi yurt dışına yerleşmeye karar veren Aslı Enver gelen teklifleri de değerlendiriyor. Disney Plus'ın yeni yerli içinde ne olduğu olan 'Arayış' dizisinde rol alan Enver'den yeni fotoğraflar geldi.

Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün paylaşmış olduğu dizi, şimdiden merak mevzusu oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu benzer biçimde usta adlar de yer alıyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, orijinal hikâye ve senaristliğini Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel'in kaleme almış olduğu dizinin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper oturuyor. Yayın zamanı hemen hemen açıklanmayan diziden ilk kareler gösterildi.

Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu yitirmiş bir ruh olan Nisan, birlikte katıldıkları bir şifa seansının peşinden ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine rağmen tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan'ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması
Arayışa başladı: Merve Boluğur yatırımını bakın nereye yapacak
Kalbine stent takılan Nebahat Çehre'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama