Arda Güler, 15 Dakikada Maçın Kaderini Değiştirdi!

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Stuttgart’ı 3-1 mağlup etti. Arda Güler, maç 1-1 iken oyuna girerek önemli bir katkı sağladı. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başladı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı. Santiago Bernabeu'da oynanan ve Halil Umut Meler'in yönettiği maçta, ev sahibi ekip Stuttgart'ı 3-1 yendi. Maçın başında Stuttgart’ın Deniz Undav'ın 68. dakikada attığı golle öne geçmesi, ev sahibi ekip için zorlu bir mücadeleye neden oldu. Ancak, maç 1-1 berabere iken oyuna dahil olan Arda Güler, takımının galibiyetine önemli katkı sağladı.

Arda Güler, maçın 75. dakikasında oyuna girerek 15 dakikada Real Madrid'in maçtaki üstünlüğünü pekiştirdi. Güler, bu süre zarfında 11 kez topla buluşarak, 9 pasının 8'ini isabetli bir şekilde tamamladı ve yüzde 89 pas isabeti sağladı. Arda’nın oyuna girmesiyle birlikte, Real Madrid'in golleri Kylian Mbappe'nin 46. dakikada, Antonio Rüdiger’in 83. dakikada ve Endrick'in 90+5’te attığı gollerle geldi.

Maç sonunda Arda’nın performansı, teknik direktör Carlo Ancelotti’nin de yüzünü güldürdü ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ne güçlü bir başlangıç yaptı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.