Arda Güler için flaş yorum: "Real Madrid'den ayrılması büyük hata olur"

İspanyol basınından AS muhabiri Alberto Perez Sierra, Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği üzerine dikkat çekici yorumlarda bulundu. Genç oyuncunun potansiyelinden bahsederken, sabırlı olmasının önemini de vurguladı.

İspanyol basınından AS muhabiri Alberto Perez Sierra, Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında beIN Sports’a önemli değerlendirmelerde bulundu. Güler'in takımda neden az süre aldığını ve genç oyuncunun gelecekteki potansiyelini ele alan Sierra, Arda'nın sabırlı olması gerektiğini vurguladı.

Real Madrid'deki genç yetenek Arda Güler, İspanyol medyasında büyük ilgi görüyor. Sierra, Arda'nın takımda kalmasının önemine dikkat çekerek, "Eğer ayrılırsa bu bir hata olur," şeklinde konuştu. Geçmişte Real Madrid'den ayrılan oyuncuların pişmanlıklarını hatırlatan Sierra, Arda'nın yeteneklerine inandığını ve büyük bir Real Madrid oyuncusu olma potansiyeli taşıdığını ifade etti.

"ARDA GÜLER, GELECEĞİN YILDIZI OLARAK GÖRÜLÜYOR"

Sierra, Ancelotti'nin yeni bir saha içi yöneticisi arayışında olduğunu belirterek, "Ancelotti yeni bir Toni Kroos, yani bir saha içi yöneticisi bulmaya çalışıyor. Bence Carlo, Arda Güler’e karşı sabırlı" dedi. Genç oyuncunun takım içindeki rolünü bulmasının önemine değinen muhabir, "Real Madrid’de genç bir oyuncu olduğunuzda sabır çok önemlidir. Dönüşümlü olarak maçlara ilk 11’de ya da yedek kulübesinde başlayabilir," diye konuştu.

Sierra, Real Madrid taraftarlarının Arda Güler'e duyduğu ilgiyi de dile getirerek, "EURO 2024 sayesinde Arda Güler’in gerçek yetenekleri ve sahip olduğu potansiyeli ortaya çıktı. Arda, büyük bir potansiyele sahip ve geleceğin yıldızı olarak değerlendiriliyor; ancak öncelikle Modric gibi altın neslin son oyuncularının veda etmesi gerekiyor," şeklinde konuştu. Ayrıca, bu süreçte Güler’in, Real Madrid’in dinamiklerini ve yıldız olmanın getirdiği baskıyı anlamak için önemli bir deneyim yaşadığını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.