Arda Güler Real Madrid ile ilk maçına çıkıyor: İşte Ancelotti'nin milli oyuncu için planı...

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, uzun bir sakatlık sürecinin ardından son antrenmanda takımla birlikte çalışarak geri dönüş yaptı. Noel tatili sürecinde erken başladığı antrenmanlarla dikkat çeken Arda Güler, ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, uzun bir sakatlık sürecinin ardından son antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Noel tatili sürecinde antrenmanlara erken başlayan Arda Güler, 1.5 ay önce geçirdiği sağ bacak sakatlığını geride bıraktı. Genç futbolcu, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin güvenini kazanarak yeni yılda takımıyla ilk maça çıkma hazırlıklarına başladı.

TEKNİK HEYETİN İTİMATINI KAZANDI

Real Madrid'in teknik heyeti, Arda Güler'in iyileşme sürecinin son aşamasına geldiğini belirtiyor. Takım arkadaşlarının Noel tatilindeyken erken başladığı antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkat çeken Arda Güler, sağ bacak sakatlığını atlattıktan sonra takımla birlikte idmana çıkarak göz doldurdu.

ÖZEL ÇALIŞMALARLA İYİLEŞME SÜRECİNİ TAMAMLADI

Genç oyuncu, Real Madrid'in kondisyoneri Antonio Pintus'un yönetiminde Carvajal, Rodrygo ve Vinicius'un da katıldığı özel bir çalışma ile iyileşme sürecini tamamladı. Bu özel çalışmanın ardından Arda Güler'in forma giymeye her zamankinden daha da yaklaştığı belirtiliyor.

İLK MAÇ İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Arda Güler'in, Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkmasının planlandığı tarih 3 Ocak Çarşamba günü. Santiago Bernabeu'da oynanacak Mallorca maçında genç oyuncunun forma giymesi bekleniyor. Eğer bir aksilik olmazsa, Arda Güler, 6 Ocak'ta İspanya 4. Lig takımı Arandina'ya karşı oynanacak Kral Kupası maçında daha fazla süre alacak.

Real Madrid taraftarları, Arda Güler'in sahalara dönüşünü heyecanla beklerken, genç futbolcu yeni yılda takımına önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Serkan Yıldırım, Japonya'da Dünya Şampiyonu: Türk Sporuna Altın Zafer!
Beşiktaş, Aboubakar ile Yollarını Ayırmayı Planlıyor
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde şok üstüne şok!
Abdullah Avcı isyanlarda!
Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: '3 maçta 7 puan almamıza rağmen küme düştük' dedi!