Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor! Yeni takımı herkesi şoka soktu!

Yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler, İspanyol dünya devine veda ediyor. Mili yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan milli futbolcu Arda Güler, İspanyol deviyle olan macerasını sonlandırıyor. Ancak, milli yıldızın yeni takımı futbolseverleri oldukça şaşırttı.

Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olan Arda Güler, beklenen performansı sergileyemeyerek genellikle yedek kulübesinde kalmıştı. Son olarak sadece 4 maçta forma giyebilen ve 89 dakika sahada kalan genç futbolcu, Real Madrid'e veda etme kararı aldı.

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre, Arda'nın daha fazla oynama şansı bulabilmesi için Real Madrid'in onu kiralama opsiyonunu değerlendirdiği belirtiliyor. Bu süreçte, İngiliz devi Tottenham ve Almanya'da şampiyonluk mücadelesi veren Bayer Leverkusen'in Arda Güler'i kiralamak için adımlar attığı ifade ediliyor. Tottenham'ın transferde ciddi bir aday olduğu vurgulanırken, Bayer Leverkusen'in ise Xabi Alonso'nun takımda kalması durumunda harekete geçeceği dile getiriliyor.

Futbolseverler, Arda Güler'in transferi konusunda yaz transfer döneminde hareketli günlerin yaşanmasını bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid, Bayern Münih Maçına Arda Güler İle Hazır!
Karagümrük Futbolcusu Sofiane Feghouli'ye PFDK'tan 5 Maç Men Cezası!
Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi Hedefi: Mertens İle Yol Devam, Genç 10 Numara Arayışı Başladı
Fenerbahçe'de sevindiren haber: Oosterwolde, antrenmanlara başladı
Altay, profesyonel futbol şubesini şirketleştirme kararı aldı