Arda Güler, Real Madrid'in ABD Kampında Neden Yer Almıyor?

Türk futbolcu Arda Güler, EURO 2024'teki etkileyici performansıyla adından söz ettirmiş olmasına rağmen, Real Madrid'in ABD kampında yer almayacak. Arda Güler'in bu kararı almasının arkasında yatan nedenler merak konusu.

19 yaşındaki yetenekli futbolcu Arda Güler, EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve Cristiano Ronaldo'nun rekorunu kırdı. Gürcistan maçında A Milli Futbol Takımı adına attığı golle, Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu unvanını elde etti, sadece 19 yaş 114 gününde.

Ancak, genç yıldız Arda Güler'in Real Madrid'in ABD kampında yer almayacağı belirtildi. Real Madrid yönetimi, EURO 2024'te yarı finale çıkan oyuncularını kampa dahil etmeme kararı aldı. Bu durum, Güler'in yanı sıra diğer başarılı milli takım oyuncularını da kapsıyor.

Arda Güler'e özel bir karar olmadığı vurgulanan bu adım, Real Madrid'in yeni sezon öncesindeki kamp programını şekillendirme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Güler'in geleceği ve kulüp kariyeri hakkındaki gelişmeler, futbolseverler ve Real Madrid taraftarları tarafından yakından takip ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.