Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk kez La Liga maçında 11'de sahaya çıkarak tarihe geçti ve 29. dakikada attığı golle takımına önemli bir avantaj sağladı. Bu gol, Arda Güler'in Real Madrid forması ile attığı ilk gol oldu.

ARDA GÜLER'İN TARİHİ ANI

Real Madrid formasıyla ilk kez La Liga maçına 11'de çıkan Arda Güler, unutulmaz bir performans sergileyerek tarihe geçti. Real Sociedad karşısında başlangıç 11'inde sahaya adım atan milli futbolcu, 29. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

MAÇ DETAYLARI

Real Madrid'un Real Sociedad ile karşılaştığı maç, saat 22.00'de başladı ve Exxen ile S Sport kanallarından yayınlandı. Arda Güler'in 15. dakikada sarı kart görmesine rağmen, 29. dakikada kaydettiği golle takımına önemli bir avantaj sağladı.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon ligde toplamda 5 maçta görev alan Arda Güler, toplamda 36 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti. Bu performansıyla, Real Madrid'in önemli bir parçası haline gelmeye başladı.

LİG DURUMU

Real Madrid, La Liga'da en yakın rakibi Barcelona'nın 11 puan önünde lider durumda bulunuyor. 33. hafta öncesinde 81 puanla zirvede yer alırken, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Real Sociedad ise 51 puanla 6. sırada bulunuyor.

ANCELOTTİ'NİN DEĞERLENDİRMESİ

Maç öncesi konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in performansını övdü ve "Arda, uzun zamandır hazır durumda ancak fırsat bulamadı. Oynadığımız maçlar çok çekişmeliydi. Arda, maçta süre almaya layık." şeklinde değerlendirmede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ronaldo, 25 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Kürt boksörü tebrik etti
Beşiktaş, Süper Lig'de Mourinho Bombasını Patlatıyor!
Beşiktaş, Trabzonspor maçı için hazırlıklarına başladı
Dallas Mavericks, Oklahoma City Thunder'ı Mağlup Ederek Konferans Finallerine Yükseldi
Ahmet Çakar Galatasaray Fenerbahçe derbisi açıkladı!