Arda Güler Transferi Juventus Tarafından Duyuruldu, Fakat Gerçekler Şaşırttı!

İtalya Serie A'nın köklü takımlarından Juventus, sosyal medya hesabından yaptığı Arda Güler paylaşımı ile taraftarlarını heyecanlandırdı. Ancak, kısa süre içerisinde bu paylaşımın gerçekliği sorgulanmaya başlandı.

İtalya Serie A'nın önde gelen kulüplerinden Juventus'un 3,4 milyon takipçiye sahip İngilizce sosyal medya hesabı hacklendi. Hesaptan yapılan paylaşımda, genç yetenek Arda Güler'in Juventus'a transferinin gerçekleştiği bilgisi verildi. Bu durum, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yarattı. Ancak kulüp, kısa süre içinde hesabın ele geçirildiğini duyurdu.

Hacklenen hesap, Arda Güler’in transferinin duyurulmasının ardından bir başka paylaşımda bulunarak, Türkçe olarak bu durumun şaka olduğunu ifade etti.

Juventus, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Juventus'un İngilizce hesabı ele geçirilmiştir. Lütfen bu hesapta yer alan yanlış bilgileri dikkate almayın. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor," ifadelerini kullandı.

Söz konusu paylaşım, futbolseverler için kısa bir süreliğine de olsa büyük bir heyecan yaratırken, yaşanan bu olay sosyal medya güvenliği konusunu bir kez daha gündeme getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.