Arda Güler Türkiye yolcusu!

Önce Real Madrid peşinden A Milli Takım formasıyla harika bir sezon geçiren Arda Güler tatil için soluğu Bodrum'da aldı. Arda Güler hamlesi çok konuşulacak! Real Madrid'i bıraktı ve Türkiye'ye geldi. Son dakika!

Geçtiğimiz sezon başında 20 milyon euro artı bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, harika bir sezon geçirdi.

İlk başlarda İspanyol devlerinde sakatlıklarla mücadele eden bu futbolcu, geri dönüşünde oynadığı maçlarda attığı gol ve asistlerle ünlendi.
2024 Avrupa Şampiyonası'nda milli takımda da forma giyen Arda Güler,
kez forma giyerek rekor kırdı.
Ay-Yıldızlı formasıyla Gürcistan'ın galibiyet golünü atan Arda Güler, 19 yaş 114 günlükken UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında gol atan en genç oyuncu rekorunu kırdı. Bu rekor daha önce Cristiano Ronaldo'ya aitti ve 19 yıl 128 gündü.

Arda Güler, Avrupa Şampiyonası tarihinde tek başına asist yapan dört futbolcudan biri oldu. Avrupa Şampiyonası tarihinde 21 yaş altı sadece dört genç oyuncu aynı turnuvada birden fazla asist yaptı.

Hollanda karşılaşmasının 35. dakikasında Samet Akaydın'a asist yapan Arda Güler, turnuvadaki ikinci asistini yaptı.

Yıldız futbolcu, EURO 2024 sonrası sezonun yorgunluğunu atmak için Türkiye'ye gitti. Bodrum'u seven Arda Güler, erkek arkadaşı ve arkadaşlarıyla Bodrum'da voleybol oynarken görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.