Arda Güler'den Fenerbahçe'ye bonus: Rakam ortaya çıktı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservisle transfer olan Arda Güler, sözleşmesindeki bonus maddeleriyle dikkat çekiyor. Genç yıldız, 15 maç daha oynaması halinde Fenerbahçe'ye 2 milyon euro bonus kazandıracak.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler, sözleşmesindeki bonus maddeleriyle dikkat çekiyor. Genç futbolcu, 15 maç daha forma giymesi durumunda Fenerbahçe'ye 2 milyon euro kazandıracak, ancak şu ana kadar oynadığı 10 maçta gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler'in sözleşmesinde bazı bonus maddeleri bulunuyor. Genç yeteneğin, Real Madrid formasıyla 15 maç daha oynaması durumunda Fenerbahçe'ye 2 milyon euro bonus ödeme yapılacağı bildirildi.

Arda Güler'in, daha fazla süre alabilmek için Real Madrid'de kiralık olarak Fenerbahçe'ye imza atacağı yönünde iddialar da ortaya atıldı. Ancak milli futbolcu, yaptığı açıklamada teknik direktör Carlo Ancelotti ile herhangi bir sorun yaşamadığını ve kulüpte işlerimin yolunda gittiğini vurguladı.

19 yaşındaki futbolcu, bu sezon Real Madrid'de 10 maça çıktı ve toplamda 291 dakika sahada kaldı. Ancak bu karşılaşmalarda gol veya asist katkısı sağlayamadı. Eğer Arda, Real Madrid'de kalmaya devam ederse, Fenerbahçe bir kez daha maddi kazanç elde edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.