Arda Güler'den Son Dakika Haberi: Dev Kulüpler Transfer İçin Sırada!

Real Madrid'de arzuladığı süreleri bulamayan Arda Güler, Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İspanyol kulübünde yeterince forma şansı bulamayan genç yetenek için Bayer Leverkusen, Manchester City ve Arsenal gibi büyük takımların sıraya girdiği bildirildi.

İspanya’nın köklü kulübü Real Madrid'e transferiyle büyük bir heyecan yaratan Arda Güler, istediği süreleri bir türlü bulamadığı için mutsuz olduğu yönündeki haberlerle sıkça gündeme geliyor.

Arda Güler ile ilgili transfer söylentileri gün geçtikçe artarken, Avrupa'nın dev kulüplerinin genç yetenek için sıraya girdiği iddia ediliyor. Takımdan ayrılması muhtemel görülen Arda, Bayer Leverkusen, Arsenal ve Manchester City gibi büyük kulüplerin ilgisini çekmiş durumda.

Bayer Leverkusen'in, yıldız oyuncusu Florian Wirtz ile yollarını ayırması halinde Arda için harekete geçeceği belirtiliyor. Arsenal ise hem orta saha hem de sağ kanatta oynayabilecek bir oyuncu arayışında olduğu için Arda Güler'i önemli bir seçenek olarak değerlendiriyor.

Ayrıca, Manchester City’nin de Kevin de Bruyne'nin olası ayrılığına karşı tedbir olarak Arda Güler’i geleceğe yönelik bir yatırım olarak gördüğü ifade ediliyor. Arda’nın kariyerinde yeni bir sayfa açma ihtimali, futbolseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.