Arda Güler’in dört çalışanını işten çıkardığı iddiası

aninho’nun iddialarına göre, Arda Güler, Türkiye'den birlikte çalışmak üzere altı güvendiği kişiyi Madrid’e getirdi. Ancak, bu çalışanlardan dördü artık Arda Güler ile çalışmıyor.

İspanyol gazeteci Naninho, X hesabında dikkat çekici bir açıklama yaptı ve Real Madrid’in genç milli yıldızı Arda Güler’in İspanya’daki düzenlemeleriyle ilgili ilginç detayları paylaştı. Naninho’nun iddialarına göre, Arda Güler, Türkiye'den birlikte çalışmak üzere altı güvendiği kişiyi Madrid’e getirdi. Ancak, bu çalışanlardan dördü artık Arda Güler ile çalışmıyor. Bu çalışanlar arasında bir aşçının da bulunduğu belirtildi. Naninho, Arda Güler’in geçirdiği kas sakatlıklarının, oyuncunun çalışma yöntemlerinde köklü değişiklikler yapma ihtiyacı doğurduğunu ve bu nedenle bazı çalışanlarıyla yollarını ayırdığını ifade etti. Bu değişikliklerin Arda Güler’in performansını ve adaptasyon sürecini etkileyip etkilemediği merak ediliyor.

Kontraspor’da yer alan habere göre Naninho paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Arda Güler, Türkiye’den güvendiği altı kişiyi Madrid’de kendisiyle birlikte çalışmaları için getirmişti. Bunlardan dördü artık orada değil. Bunlardan biri de aşçı. Arda Güler’in geçirdiği kas sakatlıkları, onun tüm çalışma metodolojisini değişiklik yapmak istemesine neden oldu."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.