Arda Güler'in Real Madrid kariyerinde yeni gelişmeler: Ancelotti'nin raporu bekleniyor!

Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamayan Arda Güler'in defansif zayıflıkları nedeniyle Ancelotti tarafından gözden geçirildiği iddia ediliyor. Haberin detayları...

Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamayan Arda Güler ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını, 19 yaşındaki milli yıldızın geleceğini masaya yatırdı. Carlo Ancelotti’nin, Güler'e önümüzdeki dönemde de şans vermesi beklenmiyor.

DEFANSİF ZAYIFLIK ELEŞTİRİSİ

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Ancelotti, Arda Güler'in defansif anlamda zayıf olduğunu düşünüyor. Bu durumun, oyuncunun inişli çıkışlı grafiğiyle birleşerek Güler'in oynama süresini doğrudan etkilediği belirtiliyor. Ancelotti'nin, daha fazla defansif katkı beklediği ve bu nedenle Arda'yı bir süre daha deneyeceği ifade ediliyor. Antrenmanları takip eden teknik ekip, Güler ile ilgili raporunu Ancelotti’ye sunacak.

REAL MADRID'DE OYNAMA SÜRESİ

Bu sezon Real Madrid formasıyla 10 maça çıkan Arda Güler, toplam 291 dakika süre aldı. La Liga'da 3 maça ilk 11'de başlayan Güler, 4 maça ise sonradan dahil oldu. Şampiyonlar Ligi'nde 2 maça sonradan giren Arda, UEFA Süper Kupa maçında da sonradan oyuna dahil olmuştu.

Öne çıkan maç süreleri ise şöyle:

  • Real Madrid - Atalanta: 2 dakika
  • Mallorca - Real Madrid: 9 dakika
  • Real Madrid - Real Valladolid: 69 dakika

CELTA VİGO MAÇI VE OYUNDAKİ DURUMU

La Liga'nın 10. haftasında Real Madrid, deplasmanda Celta Vigo ile karşılaştı ve maçı 2-1 kazandı. Eflatun beyazlıların gollerini Kylian Mbappe ile Vinicius Junior kaydetti. Ancak Arda Güler, bu maçta forma şansı bulamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.