Arda Güler’in Takımı Real Madrid, Almanya’da Kaza Geçirdi!

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig maçı için Almanya'ya giderken yaşadığı trafik kazası! Takım otobüsü, beyaz bir Toyota ile çarpıştı. Şans eseri, herhangi bir yaralanma olmadı.

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile oynayacağı maç için Almanya'ya gitmek üzere yola çıktığı sırada, beklenmedik bir engelle karşılaştı. Takım otobüsü, Almanya'nın A4 otoyolunda beyaz bir Toyota ile çarpıştı, ancak şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli oyuncu Arda Güler'in de içinde bulunduğu Real Madrid kafilesi, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile oynayacakları maç için Almanya'ya seyahat etti. Ancak, Leipzig havaalanındaki grev nedeniyle uçak Erfurt'a iniş yapmak zorunda kaldı ve ardından 160 kilometreden fazla bir otobüs yolculuğuyla Leipzig'e gitmeye devam etti. Alman medyası Bild'in bildirdiğine göre, Eichelborn ve Nohra arasındaki A4 otoyolunda Real Madrid takım otobüsü, beyaz bir Toyota ile çarpıştı. Neyse ki, herhangi bir yaralanma olmadı ve kazadan sonra yolculuklarına devam ettiler. Real Madrid tarafından yapılan açıklamada, durumun ciddi olmadığı ve sadece küçük bir trafik kazası olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!