Arda Turan, 'Seçil Erzan' tezahüratlarını duyunca çılgına döndü: Taraftara küfretti

Ligde lider durumda bulunan Eyüpspor, 25. hafta maçında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaştı. Maç sırasında Bodrumspor taraftarlarının Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'a yönelik 'Seçil Erzan' diye bağırarak ve yabancı cisimler atması, genç teknik adamı oldukça sinirlendirdi.

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında lider konumda olan Eyüpspor, deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Bodrum Şehir Stadı'nda oynanan mücadelede Eyüpspor, 1-0'lık skorla galip gelirken, karşılaşma sırasında yaşanan olaylar maçın gündemine oturdu. Mücadelenin 44. dakikasında Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, bir pozisyon sonrasında hakemden faul kararı beklerken hakemin devam kararı vermesi üzerine büyük bir tepki gösterdi ve yoğun şekilde itiraz ettiği için kırmızı kartla cezalandırıldı.

YABANCI MADDEDEN YARALANDI


İsmet Taşdemir'in kırmızı kart görmesinin ardından iki takım arasındaki gerilim arttı ve Bodrumlu taraftarlar, Arda Turan ve Eyüpsporlu futbolculara yabancı maddeler atmaya başladılar. Yabancı madde nedeniyle yüzüne isabet eden Uğur Demirok, ambulansla sahadan alınarak hastaneye götürüldü.

Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, taraftarların kendisine yönelik "Seçil Erzan" diye bağırması ve madde atması üzerine sinirlenerek tribünlere koştu. Taraftarlara küfürler savurarak tribünlerle arbede yaşayan Turan, antrenörlerin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Olayın ardından Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ve Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, sahaya girerek tribünleri sakinleştirmeye çalıştılar ve maç, 15 dakika aranın ardından devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!