Arda Turan, İspanya'da mahkemelik oldu

Arda Turan'ın eski kiraladığı evine 230 bin euroluk zarar verdiği iddiası İspanya'da gündem oldu. Barselona İl Mahkemesi'nde devam eden davada, ev sahibi Arda Turan'ı 3 senelik dönemde evi terk ederken hasarlı bırakmakla suçluyor.

İspanya'dan Arda Turan'a bir şok daha geldi. Eski Barcelona futbolcusunun, 2015-2018 yılları arasında kiracı olarak kaldığı villa tipi evine 230 bin euroluk zarar verdiği iddia edildi.

El Periodico de Espana gazetesi, Arda Turan'ın eski ev sahibi tarafından Barselona İl Mahkemesi'nde açılan davanın hala devam ettiğini bildirdi. Eski futbolcunun, yaşadığı 3 senelik dönem sonunda Barselona'daki eve 230 bin avroluk hasar vermekle suçlandığı belirtildi.

Evin sahibi, mahkemeye sunduğu bilirkişi raporuna dayanarak Arda Turan'ın, evde kapılardan bahçeye, ışık ve elektronik sisteminden havuza ve hatta tavana kadar hasarlı bir şekilde evi terk ettiğini iddia etti.

En pahalı hasarın 84 bin 30 avro ile mobilyalara, ışık sistemine ve temizliğe ait olduğu, mutfakta da 64 bin 258 avroluk hasarın bulunduğu ileri sürüldü.

Arda Turan'ın evi kiralarken, "Müslüman olmayan önceki kiracılardan dolayı evi tamamen dezenfekte ettirdiğini ve evi çok iyi temizlettiğini" anlatan villanın sahibi, Arda ve beraberindekilerin futbol izlerken gol atıldığında televizyonun kumandasını havuza attığını iddia etti. Bin avroluk kumandanın 10 veya 15 kez atıldığı belirtilirken, evde doğal bir yıpranmanın olmadığı ve mobilyalarda bile sigara yanığı bırakıldığı ifade edildi.

Barselona İl Mahkemesi'ndeki davanın, Arda Turan'ın adresine ulaşma zorluğundan dolayı yavaş ilerlediği kaydedildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız: Juventus'a Transferim En İyi Seçenekti
Juventus, Dramatik Finalde Atalanta'yı Devirdi: İtalya Kupası'nı 15. Kez Kazandı!
Şenol Güneş'in yeni takımı artık o kulüp!!
Nicolo Zaniolo, EURO 2024'ü Sakatlık Nedeniyle Kaçıracak
Panathinaikos, Fatih Terim Yönetimindeki Maçta PAOK'a 4-1'lik Mağlubiyet Aldı