Arda Turan İstanbul'a geldi: İşte ilk sözleri...

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan, İstanbul'a geldi. Arda Turan, İstanbul'a gelirken yanında menajeri Ahmet Bulut ve kardeşi Okan Turan da vardı.Turan, havalanında şu açıklamalarda bulundu: "Çok mutluyum. Sayın Başkanımız...

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan, İstanbul'a geldi. Arda Turan, İstanbul'a gelirken yanında menajeri Ahmet Bulut ve kardeşi Okan Turan da vardı.

Turan, havalanında şu açıklamalarda bulundu: "Çok mutluyum. Sayın Başkanımız Göksel Gümüşdağ, hocamız Abdullah Avcı ve tüm Başakşehir taraftarlarına, ailesine teşekkür ediyorum. Sadece kısa vadeli hedefler için değil, uzun vadeli başarılar için buradayım."

Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen 125-200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı, ''İmparator Arda Turan'' şeklinde tezahüratlarda bulundu.

ARBEDE YAŞANDI
Arda'nın Atatürk Havalimanı'ndan ayrılması sırasında Medipol Başakşehirli taraftarlar ve polisler arasında arbede yaşandı.

Yıldız futbolcu havalimanından ayrılmak üzere araca binerken, polisler, taraftarları araçtan uzak tutmak için müdahalede bulundu. Daha sonra Medipol Başakşehir yöneticilerinden Mustafa Saral araya girerek güvenlik güçleri ve taraftarları sakinleştirdi.

Medipol Başakşehir taraftarları bu olayın ardından, "Terörist değil, taraftarız" şeklinde tezahüratta bulundu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Teknik adam istifa etti!
Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!