Arda Turan ve Muslera Seçil Erzan davası için mahkeme salonunda!

21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın yargılanması devam ederken, müştekiler Arda Turan ve Fernando Muslera da mahkemede ifade verdi.

Denizbank Levent Şubesi eski Müdürü Seçil Erzan'ın yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık suçlamasıyla yargılanmasına devam ediliyor. İddialara göre, Erzan, Fatih Terim gibi tanınmış isimlerin de içinde bulunduğu bir fon aracılığıyla 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdı.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile bazı tutuksuz sanıklar hazır bulundu. Müştekiler arasında Arda Turan ve Fernando Muslera da mahkeme salonunda yer aldı. Bu duruşmada Arda Turan ve Seçil Erzan ilk kez yüzleşecek.

Erzan'ın iddia edilen eylemi, yüksek kar getirisi ve güvenilir bir fon vaadiyle tanınmış futbolcuları da kapsadı. Aralarında Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimlerin de olduğu 21 kişi, bu iddiaların kurbanı oldu.

Mahkeme süreci avukatların ifadeleriyle sürüyor. Dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya olan Seçil Erzan ve diğer sanıkların geleceği ise mahkeme kararına bağlı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.