Arda Turan'ın çıkışı

2015 yazında Barcelona'ya transfer olduktan sonra Katalan ekibinin transfer cezası sebebiyle 6 ay forma giyemeyen ve sonrasında başarılı bir performans sergileyemen Arda Turan, yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Sezonun...

2015 yazında Barcelona'ya transfer olduktan sonra Katalan ekibinin transfer cezası sebebiyle 6 ay forma giyemeyen ve sonrasında başarılı bir performans sergileyemen Arda Turan, yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk 4 maçında 3 gol ve 3 asist üreterek dikkatleri üzerine çeken Arda'nın performansını kulübe yakınlığıyla bilinen Fernando Polo kaleme aldı;

- Milli oyuncunun Barcelona'daki 2. sezonuna parlak bir başlangıç yaptığını vurgulayan Polo; "Arda, Barcelona'nın kendisi için neden 40 milyon Euro ödediğini göstermeye başladı" yorumunu yaptı.

- Milli futbolcu Arda Turan, başarısız Avrupa Şampiyonası macerasının ardından Barcelona'daki 2. sezonuna çok iyi başladı.

- Polo'ya göre Arda'daki gelişimde psikolojik ve fiziksel faktörler önemli rol oynadı.

- Yıldız oyuncunun, Avrupa Şampiyonası sonrası yeniden kendisini kanıtlama motivasyonuna sahip olduğunu belirten Polo; "Arda'nın anladığı şeylerden biri de, fiziksel olarak arkadaşlarına yetişmesi gerektiğiydi. Geçen sezonun başını kaçırdığı için fiziksel olarak kendisini bir türlü toparlayamayan Arda, kampa 4 kilo vermiş olarak katıldı. Şimdi daha zayıf ve daha süratli" ifadelerini kullandı.

- Ayrıca Arda'nın sezona ilk 11'de oynayacağını bilerek girdiğini söyleyen Polo; "Teknik direktör Luis Enrique'nin pozisyonunu değiştirip, kendisine daha ileride görev vermesi de Arda'nın kendisini göstermesinde etkili oldu" dedi.

- İspanyol gazeteci, Olimpiyat Oyunları’na katıldığı için sezon başını kaçıran Neymar’ın takıma döndüğünde Arda'nın yeniden yedek kulübesinin yolunu tutabileceğini de vurguladı.

- Polo bununla birlikte; "Birçok kişi Arda'nın şimdilik Neymar'ın yerini ısıttığını düşünüyor. Ancak Arda sezon başında gösterdiği performansla Barcelona'nın kendisi için neden 40 milyon Euro ödediğini göstermeye başladı" yorumunu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

MKE Ankaragücü ve Alanyaspor Arasındaki Beraberlik: Teknik Direktörlerin Değerlendirmesi
Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Mağlup Ederek Üstünlüğünü Korudu: Svensson'dan Değerlendirme
NBA Play-off'larında Mavericks ve Magic, Heyecanı Doruğa Taşıdı!
Domenec Torrent, Meksika'da Atletico de San Luis'in Yeni Teknik Direktörü Olarak Geri Dönüyor
Galatasaraylı İbrahim Hatipoğlu, 1905 GSYİAD Başkanlığı'ndan İstifa Etti