'Arif Erdem, Gülen'e 500 bin dolar götürdü' iddiası

15 Temmuz'dan sonra medyaya yansıyan "eski cemaaat imamı" açıklamaları sürüyor.Bir dönem Cemaat'in futbol imamı olduğunu belirten Said Alpsoy,Fotomaç adlı gazeteye yaptığı açıklamada,  2002 Dünya Kupası'nın ardından kazanılan...

15 Temmuz'dan sonra medyaya yansıyan "eski cemaaat imamı" açıklamaları sürüyor.

Bir dönem Cemaat'in futbol imamı olduğunu belirten Said Alpsoy,Fotomaç adlı gazeteye yaptığı açıklamada,  2002 Dünya Kupası'nın ardından kazanılan primlerden toplanılan paranın Gülen'e verildiğini ileri sürdü.

Alpsoy'un iddiası şöyle:

"2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'nin dünya üçüncüsü olduğu dönemde benim de yönlendirmemle milli takımdaki bu yapıya mensup futbolcular aralarında şampiyona primlerini topladılar. Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Arif Erdem'in aralarında topladıkları 250-500 bin dolar civarında idi sanırım, 14 sene oldu tam hatırlamıyorum. Bu miktarı Arif Erdem, Pensilvanya'ya götürdü. Gülen önce almak istememiş ancak Arif parayı Cevdet Türkyolu'na vermişti. Gülen de daha sonra Arif'e methiyeler düzmüştü. Fatih Akyel'i de duyardım ama benden önceymiş. Sonrasında cemaatle bağı kopmuş sanırım. Benim dönemimde yoktu."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

‘Gözünüz aydın bu da ama böyle gönderildi’
İnsanı üzen bir üçüncü dünya ülkesi fotoğrafı
Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: Erdoğan'ın askerlerinin bir numarasıdır
İsmailağa kapılarını ilk kez gazetecilere açtı
Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı evleniyor