Arka koltukta tehlike! Kapısı açık ilerleyen otomobilin sürücüsü korkuttu!

Görüntülerde, otomobilin kapısı açık bir şekilde sollama yaparak ve şerit değiştirerek trafiği tehlikeye soktuğu anlar yer aldı. Araç, bu tehlikeli hareketlerle ilerlemeye devam etti.

Görüntülerde, otomobilin kapısı açık bir şekilde sollama yaparak ve şerit değiştirerek trafiği tehlikeye soktuğu anlar yer aldı. Araç, bu tehlikeli hareketlerle ilerlemeye devam etti.

 

ARKA KOLTUKTA TEHLİKELİ ANLAR. TRAFİĞİ TEHLİKEYE ATTI.

Bolu'da, arka koltuğuna koyulan motosikletle kapısı açık olarak ilerleyen otomobilin sürücüsünün, trafiği tehlikeye soktuğu anlar, başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Öğle saatlerinde D-100 kara yolunda İstanbul yönünden Bolu istikametine doğru ilerleyen otomobil, arka koltuğuna koyulan motosikletle birlikte kapısı açık halde seyir halindeydi. Bu tehlikeli durum, diğer sürücülerin dikkatini çekti.

Bolu'da, otomobilin arka koltuğuna koydukları motosiklet sebebiyle sağ kapısı açık ve motosikletin ön tekerleği de dışarıda kalmış şekilde ilerlediğini gören başka bir sürücü, bu tehlikeli durumu cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görüntülerde, otomobilin kapısı açık olarak sollama yaparak ve şerit değiştirerek trafiği tehlikeye soktuğu anlar yer aldı. Sürücünün bu tehlikeli hareketleri diğer sürücüler tarafından endişeyle izlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Görevleri iptal edildi: Metin Akpınar ve Erman Toroğlu, yaş sınırına takıldı
İkizi 11 yıl sonra doğdu
Bu yeni değişiklikle istifa edenler bile tazminatlarının tamamını alma hakkına sahip olacak!
Türk turistlerin en favori rotaları belirlendi: Valizini alan oraya gidiyor!
Türk Okçular Essen'de Zafer Peşinde: Mete Gazoz Finale Yükseldi!