Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!

Uzun soluklu polisiye dizi Arka Sokaklar'a müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Dizinin sevilen oyuncularından Şevket Çoruh'un ardından bir diğer efsane isim de asıl kadroya geri dönüyor. Bu müjdeli haberi, Şevket Çoruh kendi sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarını sevindirdi.

Arka Sokaklar'a Efsane Geri Dönüş! Şevket Çoruh ve Oya Okar Dizinin Yeni Sezonunda!

Uzun soluklu polisiye dizi Arka Sokaklar, 19. sezonunda efsane isimlerle geri dönüyor! Dizinin sevilen karakterlerinden Mesut Komiser'e hayat veren Şevket Çoruh ve Selin Komiser'i canlandıran Oya Okar, uzun bir aradan sonra yeniden Arka Sokaklar'da yer alacak.

Müjdeli Haber Şevket Çoruh'tan Geldi

Bu müjdeli haberi, Şevket Çoruh kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Çoruh, dizideki partneri Oya Okar'la birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, "Bu haberi benim vermem lazımdı. Oya Okar geliyor. Çok Mesut oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Hayranlar Heyecanlı

Şevket Çoruh ve Oya Okar'ın geri dönüşü, Arka Sokaklar'ın hayranlarını da oldukça heyecanlandırdı. Birçok hayran, sosyal medyada bu dönüşlerin diziye yeni bir soluk getireceğine ve reytingleri daha da artıracağına dair yorumlar yaptı.

Mesut Komiser Geri Dönüyor

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'ın ilk sezonundan itibaren Mesut Komiser karakterine hayat vermişti. 16 sezon boyunca dizide yer alan Çoruh, 2022 yılında diziden ayrılmıştı.

Oya Okar da Kadroda

Oya Okar ise 2008 yılında diziye dahil olmuş ve 17. sezona kadar Selin Komiser karakterini canlandırmıştı. Okar da 2022 yılında diziden ayrılmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin bir oyuncusu daha skandalla gündeme geldi!
İklim Değişikliği ve Artan Sıcaklık: İnsan Vücudunun Dayanma Sınırları Tehlikede
Oxford Araştırmacılarından Kara Deliklerde "Dalma Bölgesi" Keşfi
Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu