Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor?

Arka Sokaklar’da 17 yıl boyunca Mesut rolüyle rol alan Şevket Çoruh’a diziye geri dönmesi için teklif götürüldü. Geçen yıl diziden ayrılan Çoruh ile görüşmelerin başladığı ve ünlü oyuncudan cevabın beklendiği iddia edildi.

Uzun seneler Arka Sokaklar'da unutulmaz Mesut Komiser karakterine yaşam veren Şevket Çoruh'un diziden ayrılışı sevenlerini derinden üzmüştü. Çoruh, bu ayrılığın peşinden iki dizi projesinde daha yer almış olsa da her ikisi de yayından kaldırılmıştı.

Kulislerden sızan bilgilere göre dizinin yapımcıları, Çoruh'un efsanevi Mesut Komiser karakterine yeniden yaşam vermesi için görüşmelere başladı. Görüşmelerin olumlu ilerlediği ve Çoruh'un da bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

Peki Şevket Çoruh bu teklifi kabul edecek mi ve Arka Sokaklar'a geri dönecek mi? Bu probleminin cevabı şu ana kadar net değil.

Çoruh'un daha önce "Artık Arka Sokaklar'dan emekli oldum" diyerek diziden ayrıldığını ve hatta bu sözlerinin peşinden dizinin resmi hesabını yeniden takip etmesi de kafaları karıştırmıştı.

Ancak son gelişmeler, efsane Mesut Komiser'in Arka Sokaklar'a geri dönmesi ihtimalini yeniden gündeme getirdi.

Arka Sokaklar hayranları, Çoruh'un diziye dönüşünü büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Bu heyecan verici gelişmenin sonucunu öğrenmek için hep birlikte bekleyeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu