Armağan Çağlayan, Ekrem İmamoğlu için programının ismini değiştirdi

Armağan Çağlayan’ın Zor Ama Sor isimli Youtube üzerinden yaptığı programının ismi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YouTube’daki Zor Sor programının adına benzediği için değiştirildi.

Ekranlara ara verdikten sonra YouTube kanallarında program yapmaya başlayan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Armağan Çağlayan, “Zor Ama Sor” isimli programının isminde değişikliğe gitti.

Armağan Çağlayan’ın “Zor Ama Sor” programının ismi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YouTube kanalında yayınlanan “Zor Sor” programının adıyla benzediği için değiştirildi.

Programın adının değişmesiyle ilgili süreci Twitter hesabından paylaşan Çağlayan, “Zor Ama sor programımızın ismi, İBB Kültür’ün yaptığı itiraz sebebiyle bundan böyle Zor Ama Yine de Sor olacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YouTube’da yaptığı Zor Sor programı sebebiyle, İBB marka itirazı yaptı, bu sebeple programın ismini değiştirmek zorunda kaldık. İzleyicilerimize duyurur, anlayış için teşekkür ederiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal: İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon
Marmaris’te tatil yapan baronu bize Brezilya haber vermiş
AK Parti medyasında yaşanan kavga
Erdoğan ile Özel görüşmesi bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı
Gelelim madalyonun öteki yüzüne