Armağan Çağlayan 'ihmal' iddialarına sert çıktı

Metin Arolat’ın ani ölümü, dikkatsizlik iddialarını gündeme getirdi. Cenazesi Teşvikiye Camisi’nde kılındıktan sonra İzmir’e gönderildi. Yakın arkadaşı Armağan Çağlayan, tartışmalara tepki göstererek, "Ölen öldü, bu polemikler niye?" dedi.

Metin Arolat’ın ani ölümü, dikkatsizlik iddialarını beraberinde getirdi. Bazı kişiler, ölümünü "ölüm diyeti" veya zayıflama iğnesi ile ilişkilendirdi. Bu tartışmalar sürerken, Arolat’ın cenazesi Teşvikiye Camisi’nde öğle namazının ardından kılındı ve memleketi İzmir’e gönderildi. İzmir Beşikçioğlu Camisi’nde gerçekleştirilen cenaze namazının ardından Arolat, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.

Yakın arkadaşı Armağan Çağlayan, İzmir'deki cenazeye katıldı ve dostunun ani vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Dikkatsizlik iddialarıyla ilgili sorulara tepki gösteren Çağlayan, "Arkadaşlar, ölen öldü. Bu polemikler niye? Bizim can arkadaşımız öldü! Neyi tartışıyoruz? Bırakın herkes yasını tutsun," diyerek duygularını ifade etti.

Ayrıca, Metin Arolat’ı çok iyi bir insan olarak tanımlayan Çağlayan, "Hayatımda tanıdığım en iyi insandı; içinde kötülük yoktu. Ama bu nedenle sektörde hak ettiği yere gelemedi," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.