Armağan Çağlayan'dan Muharrem İnce'ye imza tepkisi! "Bir günde 28.000 imza topluyorsun ama...&q

Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı günlerdir gündemde. Konuya dair Şahan Gökbahar'dan sonrasında Armağan Çağlayan'dan da Muharrem İnce'ye tepki geldi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce günlerdir gündemde... Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplaması ihtiyaç duyulan İnce için 28 bin 235 imza atıldı.

Armağan Çağlayan mevzuya bunu duyunca sessiz kalmadı. Ünlü isim, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda yüzde 30 oy alıp ikinci tura kalacağını korumak için çaba sarfeden Muharrem İnce'yi eleştirdi.

Çağlayan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, 'Bir günde 28.000 imza topluyorsun, fakat iddian ikinci tura kalmak o şekilde mi? Peki. KİB. Görüşürüz' ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbahar da daha ilkin İnce hakkında “Mevcut iktidarı devirmek suretiyle cumhurbaşkanı talibi olan ve bu hareketi yalnız ve yalnız mevcut iktidara yarayan, eski partisinden yaralı olduğu için, ülkesinin mevcut durumunu asla iplemeden intikam ardında koşan siyasetçi kimdir?” ifadelerini kullanmıştı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı