Arsenal Sürpriz İsmin Peşinde! İşte Şaşkına Döndüren O Teklif

Arsenal Premier takımın zirvesinde yer alıyor ve son dakika haberlerine göre yeni bir sürpriz ismin peşinden gittiği anlaşıldı. İşte görenleri şaşkına çeviren o teklif detayları!

Premier liginin zirvesinde yer alan dev takım Arsenal’ın sürpriz bir ismin peşinde olduğu belirtildi. Uzun bir zamandır transfer için Arsenal tarafından takip edilen Zeki Çelik ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Arsenal ciddi anlamda Zeki Çelik'i istiyor. Lile'de top koşturan ve başarılı performansı ile dikkat çeken Milli futbolcumuz Zeki Çelik anlaşma sağlandığı takdirde Arsenal'e transfer edilecek. Premier liginin devi Arsenal Zeki Çelik için görüşmelere başladı. Ligde lider konumda yer alan Arsenal'ın Milli golcümüz Zeki Çelik için devreye girdiği belirtildi.

Arsenal Zeki Çelik'i Takip Ediyor

 

Uzun zamandır Fransa'nın Lille ekibinde top koşturan ve gösterdiği performansı ile alkış toplayan Milli oyuncumuz Zeki Çelik'e sürpriz bir talip çıktı. Premier liginin devi Arsenal ünlü futbolcuya talip olduğunu açıkladı. İngiliz spor camiası Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta'nın yeni sezon transfer listesine Zeki Çelik'i eklediğini açıkladı. Yaşanan bu son dakika gelişmesi ile birlikte klüp harekete geçecek.

Görüşmelerin devam ettiğini açıklayan spor muhabirleri her konuda anlaşmaya varıldığı takdirde futbolcunun yeni dönemde Londra ekibinin kadrosunda yer alacağı konuşuluyor.

Yeni Sezona Sürpriz Transfer

 

Premier liginin lideri Arsenal Milli futbolcumuz Zeki Çelik'i istiyor. Yeni sezona sürpriz bir transfer ile başlamak isteyen Arsenal maddi ve diğer konularda anlaşma sağlanması durumunda futbolcuyu kadrosuna dahil edecek. Bütün koşulların uygun olması halinde milli golcümüzün yeni sezonda ilk on bir kadrosunda yer alacağı bilgisi paylaşıldı. Performansı oldukça beğenilen Zeki Çelik 2018 yılında İstanbulspor'dan Lille ekibine transfer edilmişti. Bu sezonda Fransa ekibinde oynadığı toplamda 22 maçta 1 gol ve 2 asiste imza attı. Arsenal Zeki Çelik ile anlaşma sağlarsa imzalar atılacak. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti