Arslan Bulut: Isırma konusunu, ''Camide bira içtiler’ yalanına çevirmeyi başardılar

Bulut Yeniçağ'daki köşesinde, meclisteki 'ısırma' tartışmasını kaleme aldı. Isırma konusunun, camide bira içtiler yalanına çevrildiğini belirten Bulut'un, yazısındaki öne çıkan ifadeler şöyle;"Şu ısırma konusunu, “Camide...

Bulut Yeniçağ'daki köşesinde, meclisteki 'ısırma' tartışmasını kaleme aldı. Isırma konusunun, camide bira içtiler yalanına çevrildiğini belirten Bulut'un, yazısındaki öne çıkan ifadeler şöyle;

"Şu ısırma konusunu, “Camide bira içtiler'' yalanına çevirmeyi başardılar. Bir insan, başka bir insanın kaval kemiğini istese de ısıramaz! Kabuk bağlamış bir çarpma yarasını, “Beni ısırdılar'' diye gösteren milletvekili, bunu kendisine yakıştırdı da Başbakan mevkiinde bulunan bir insan böyle akıl dışı bir iddiayı tekrarlar mı?

Fakat bu tartışmalar asıl meselenin konuşulmasını önlemeye yarıyor!Devletin rejimi değiştiriliyor, bir milletvekili, “Beni kaval kemiğimden ısırdılar'' diye yarasını gösteriyor, Başbakan da bu hikâyeyi kullanıyor!

Birisi, “CHP’liler bira içti'' dese bunu da doğru kabul edecek miydi? “Meclis’te bira içtiler'' de diyebilirlerdi?

…Bir AKP milletvekili de Meclis kürsüsünde ahlâktan bahsediyordu! Hangi ahlâk? Bu ülkede 15 yıldır bütün sınav soruları çalınarak bütün üniversitelere, askeri okullara, polis okullarına ve devlet kadrolarına hak etmeyenler alınmıyor mu?

Cemaat yurtlarında erkek çocukların ırzına geçilen bir ülke değil miyiz? AKP iktidarının bunlardan hiç haberi yok mu? “Meclis’te bira içtiler'' de diyebilirlerdi?"

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
Star TV'nin iddialı dizisi yayından kaldırılıyor! Final bölümü tarihi belli oldu