Arzu Erdem, MHP’den İstifa Etti

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın eleştirileri sonrası Arzu Erdem, MHP’den istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman tarafından "eski milletvekili" sıfatıyla eleştirilen Arzu Erdem, MHP üst kurul delegeliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medyada yaptığı uzun bir açıklama ile duyurdu.

Erdem, açıklamasında 20 yıllık aktif siyasi hayatı boyunca 6 dönem milletvekili adayı gösterildiğini, bunların 3 döneminde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Türk Milleti'ni temsil etme şerefine nail olduğunu belirtti. 2023 seçimlerinde İstanbul 3. bölge 4. sıradan aday gösterildiğini, ancak bu dönem seçilemediğini ifade etti. 

Milletvekili olmamasına rağmen parti tarafından Cumhurbaşkanlığı ve Mahalli İdareler seçimlerinde aktif görev aldığını dile getiren Erdem, vakıf çalışmaları nedeniyle parti içindeki bazı kesimlerin rahatsız olduğunu söyledi. Özellikle Ulusal Yardım ve Eğitim Vakfı (UYEV) kurucu çalışmaları hakkında bilgi verdiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Erdem, sosyal medya üzerinden kendisi ve çalışmalarının hedef alınmasını kınayarak, Erzurum'da Millî Mücadele sırasında Atatürk'ün yaptığı gibi "sine-i millete döndüğünü" belirterek, MHP'den istifa ettiğini duyurdu.

Son olarak, vatanına, milletine, devletine ve bayrağına her platformda hizmet etmeye devam edeceğini belirten Erdem, açıklamasını Atatürk'ün "Ben bir Türk Milliyetçisiyim, böyle doğdum ve böyle öleceğim" sözüyle sonlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.