Arzu Sabancı Hakan Sabancı'nın Eski Halini Sosyal Medya Üzerinden Paylaştı!

Bir süredir oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Hakan Sabancı gündemde kalmaya devam ediyor!! Arzu Sabancı tarafınca gençlik halleri paylaşılan Hakan Sabancı, sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Sabancı'nın o halleri Turabi'ye benzetildi..

Flört etmesiyle tanınan Hakan Sabancı, son dönemde Bam Başka Biri dizisinde rol alan oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşkla ünlendi.

İkili, boş zamanlarının çoğunu geçiriyor. birlikte yurt dışında tatil yaparak vakit geçiriyor, şimdi Japonya'da eğleniyor.

Sabancı ile ilişkisini sürdüren Hande Erçel'in estetik ameliyat olması ve yaşadığı değişim gündeme geldi. Ünlü oyuncu gelişimi nedeniyle eleştirilince Hakan Sabancı sessiz kaldı.

Bu kez isim değişikliği güzel kulübün sosyal medyasının gündemine oturdu. Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı, arşiv fotoğraflarını dün sosyal ağlarda yayınladı. Hakan Sabancı, Sabancı'nın "Hacım'ın mezuniyeti" başlığıyla paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti.

Günümüzün en popüler yakışıklı erkeklerinden Hakan Sabancı'ya dönüp bakan sosyal medya kullanıcıları şu yorumu yaptı: "Arzu Hanım oğlunu kaybetti ", "Turabi ile kardeş gibiler" "Bir an Turabi'ye benziyorlar", "Hande Hakan'dan hoşlansın diye mi ayırdınız?" Böyle yorumlar geldi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı
İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi
Enerjide acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Fatih Terim'den Denizbank'a tazminat davası