Asgari Ücret Açlık Sınırının Altında, Akpartili Erdoğan Savaş Uçağı Anlattı

Erdoğan, Isparta'daki mitingde ekonomiye yönelik eleştirilere cevap verdi. Ülkenin ekonomik göstergelerinin iyi olduğunu savundu, asgari ücret tartışmalarını değerlendirdi ve savunma sanayisinin başarılarını vurguladı.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da düzenlenen mitingde ekonomi ve savunma sanayisi başta olmak üzere çeşitli konularda önemli açıklamalarda bulundu, ülkenin ekonomik durumunu ve yerli üretimdeki ilerlemeleri vurgulayarak dikkatleri üzerine çekti.

 AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'daki mitinginde ekonomiye dair muhalefetin eleştirilerine karşılık verirken, ülkenin ekonomik durumunun sağlam temellere dayandığını ve genel olarak olumlu bir seyir izlediğini vurguladı. Özellikle son on yılda Türkiye'nin bir dizi sınamayla karşı karşıya kaldığını, terör tehditlerinden darbe girişimlerine kadar birçok zorluğun üstesinden geldiklerini ifade etti. Ardından, gelecek döneme dair umut verici işaretler vererek, yerel yönetim seçimlerine odaklandıklarını ve bu süreci başarıyla yöneteceklerine olan inancını dile getirdi.

Akpartili Erdoğan, ekonomik göstergelerin oldukça iyi olduğunu belirterek, milli gelir, istihdam, üretim ve ihracatın tarihin en yüksek seviyelerinde olduğunu aktardı. Bununla birlikte, enflasyonun düşmesiyle birlikte ekonomik iyileşmenin daha da belirgin hale geleceğini ve bu durumun çalışanlar ve emeklilere olumlu yansımaları olacağını dile getirdi. Asgari ücretin açlık sınırının altında olmasıyla ilgili eleştirilere karşın, ülkenin geleceğine olan güvenin ve umudun önemli olduğunu vurguladı.

Ayrıca, Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarılarından da bahsederek, yerli üretimin artması ve savunma sanayisindeki dışa bağımlılığın azalmasıyla ülkenin daha güçlü bir konuma geldiğini ifade etti. Özellikle, KAAN ile 5. nesil uçak üretiminde dünya genelinde dört ülkeden biri olduklarını belirtti.

Akpartili Erdoğan'ın konuşması, ekonominin yanı sıra ülkenin savunma sanayisi ve yerli üretim alanındaki başarılarına da vurgu yaparak, hükümetin ve AKP'nin gelecek dönemdeki politika ve hedeflerine dair önemli mesajlar içermekteydi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz