Aşk Mantık İntikam'dan sonra ara vermişti! İşte Burcu Özberk'in yeni adresi

'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide başrol oynayan Burcu Özberk dizi final yapınca dinlenmek için projelere biraz ara vermişti. Güzel oyuncu şimdi ekrana dönmeye hazırlanıyor. Özberk, Kanal D’de ekrana gelecek “Kraliçe” dizisi için gelen teklifi kabul etti.

Özel hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulan Burcu Özberk, başrolünde yer aldığı 'Aşk Mantık İntikam' dizisinin final yapmasının ardından bir süre yorulduğunu söyleyerek projelere ara vermişti.

Burcu Özberk kendisini heyecanlandıran bir proje sayesinde ekrana dönüyor. Uzun soluklu dizilerinin güzel ve başarılı yıldızı Burcu Özberk’e Kanal D’de ekrana gelecek “Kraliçe” dizisi için teklif gitmişti.

Mednova’nın yapımcılığımı üstlendiği Queen Sugar dizisinden uyarlanan projeye Özberk 'evet' dedi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; güzel oyuncuya başrolde Gökhan Alkan eşlik edecek.

Ünlü bir basketbolcunun adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu olan Kraliçe’nin yönetmeni henüz belli değil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı
Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!