Askeri hastaneler geri dönüyor!

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Hastanesi ile birleşen askeri hastanenin ayrılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.Aydınlık’tan Sıla Kemahlı’nın haberine göre,  Son yapılan toplantılarda personel ayrımı görüşüldü....

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Hastanesi ile birleşen askeri hastanenin ayrılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Aydınlık’tan Sıla Kemahlı’nın haberine göre,  Son yapılan toplantılarda personel ayrımı görüşüldü. Ayrılmanın yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. Hastanenin yeni ismi Dağkapı Asker Hastanesi olacak.

 Uzmanlar ‘Halk İçin Halk Adına’ Programında Değerlendirmişti

 Geçirdiği kaza sebebiyle bir süre ekranlardan uzak kalacak Sedef Kabaş'ın yerine değerli gazeteci Özlem Gürses, ‘Halk İçin Halk Adına’ programını sundu.

 İdlib’den yaralıların getirilmesi ve acil müdahale konusunda programa telefon ile bağlanan emekli askeri psikiyatrist Dr. Semih Dikkatli, “Askeri hekimlik birliklerin içinde önemli bir yer tutar. Askeri sağlık personelleri özel askeri eğitimler alır. Askeri hastanelerde güvenlik üst seviyededir. Sahada askeri doktorların varlığı da çok önemlidir. Ateşli silah yaralanmaları, savaş yaralanmaları özeldir. Bunlara müdahale de özel uzmanlık gerektirir. GATA’nın ve askeri hastanalerin açılmasının şu anda görevli olan tüm personele ve yakınlarına moral kaynağı olacağını düşünüyorum. Umarım askeri hastaneler açılır.” ifadelerini kullandı.

‘Halk İçin Halk Adına’ programının bu haftaki konukları CHP İstanbul Milletvekili Avukat Turan Aydoğan, Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz ve Gazeteci Ceyda Karan’dı.

 

Programın tamamını izlemek için:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti