Askerleri böyle linç ettiler!

ABC Gazetesi / ÖZELFethullahçı çetenin 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasından sonra Boğaziçi Köprüsü’nde 16 Temmuz sabahı, teslim olduğu halde dinci gruplar tarafından linç edilen askerlerin yeni görüntüsü...

ABC Gazetesi / ÖZEL

Fethullahçı çetenin 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasından sonra Boğaziçi Köprüsü’nde 16 Temmuz sabahı, teslim olduğu halde dinci gruplar tarafından linç edilen askerlerin yeni görüntüsü ortaya çıktı.

POLİSİN GÖZÜ ÖNÜNDE

İnsanın tüylerini diken diken eden vahşet görüntüleri şöyle; 15 Temmuz Fethullahçı darbe girişiminin ardından köprüde teslim olduğu halde linç edilen bir asker ağır yaralı şekilde yaka paça taşınırken, çevredeki gerici grup ise özel harekat polislerinin gözü önünde küfürler ederek yaralı askeri tekmelemeye devam ediyor.

Darbe girişimi sırasında sabaha karşı teslim olan ve aralarında başta Hava Harp Okulu olmak üzere askeri okul öğrencilerinin de olduğu 6 asker, köprüye giden sivil dinci gruplar tarafından polislerin gözleri önünde linç edilmişti. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, görüntülü telefon aracılığıyla yayınlarına katıldığı iki televizyonda halkı sokaklara ve meydanlara çıkmaya çağırmış, bunun üzerine sayıları az da olsa bazı gruplar sokaklara çıkmıştı.   

SORUŞTURMA DAHİ YOK!

Ancak onca görüntüye ve linç edilen askerlerin ailelerinin şikayetlerine rağmen, bu konuda şimdiye kadar bir soruşturma açılmadı. Soruşturma açılması bir yana, aralarında kendi askerini linç eden, tekbir geriterek boğazını kesen katillerin de olduğu bu topluluklar "demokrasi kahramanı" hatta "gazi" ilan edildi.

İşte o görüntüler; 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde