Askerlerin zehirlendiği firmanın 9 yöneticisine tutuklama talebi

Manisa'da 731 askerin zehirlenmesi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yemek şirketi ROTA A.Ş.'nin Genel Müdürü Ankara'da gözaltına alındı. Savcılıkta sorguları tamamlanan genel müdürün de aralarında yer aldığı...

Manisa'da 731 askerin zehirlenmesi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yemek şirketi ROTA A.Ş.'nin Genel Müdürü Ankara'da gözaltına alındı. Savcılıkta sorguları tamamlanan genel müdürün de aralarında yer aldığı 9 kişi tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi. 

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, kışlaya yemek veren şirketin genel müdürü İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Genel müdür, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Soruşturmadaki son gelişme de yemek şirketi ROTA A.Ş.'nin Genel Müdürü Ankara'da gözaltına alınması oldu. Genel müdür, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ardından savcılığa çıkarıldı. Daha sonra genel müdürün de aralarında bulunduğu 9 şüpheli tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!