'Aşkın Olayım' Şarkısı Gerçek Mi Oluyor?

Son dakika! Mauro Icardi'nin, Wanda Nara ile boşanacağı, kesinleşti! 'Aşkın Olayım' şarkısı Icardi ile özdeşleşen ve Arjantinli golcü ile bu parçayı seslendiren Simge'nin, ayrılık iddiaları sonrası yaptığı paylaşımlarla Icardi'ye aşk teklifinde bulunduğu..

 Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile dergi sayfalarında defalarca yer alan muhteşem eşi Wanda Nara'nın boşanıyor olabileceği iddia edildi.

 Wanda Nala, ayrılık haberini doğrulayan bir paylaşım yaparak, "Mauro'yla yollarımı ayırmaya karar verdim ama onunla aile olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz."

Televizyonda veya internette gerçekçi olmayan şeyler görmek. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu kötü ve benim bir parçam. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ve ben aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Eğer sevgim olsaydı daha çok çalışabilmem bir hata değildi. Hiçbir pişmanlığım yok.
 Bu çifte hayatlarının en güzel anını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu ya da üçüncü taraf yok ve ilişkimiz her zaman dışarıdan göründüğünden daha güçlü. İlk önceliğim her zaman çocuklarım oldu ama şimdi her zamankinden daha fazla.  Arjantin basınının haberine göre saygılarımızı sunarız. Bu açıklamanın ardından Nara, birlikte olduğu söylenen rapçi El Gante ile buluştu.
 Bunun Simge Sağın'ın katkısıyla olduğu ortaya çıktı.
 "Aşkın Olayım" şarkısı İcardi ile özdeşleşen müzisyen, şarkıyı Galatasaray'ın zafer kutlamasında İcardi ile  kol kola seslendirdi.
 Simge'nin son paylaşımı, Icardi'nin Nara'dan boşanması yönünde bir çağrı  olarak yorumlandı.
 Simge'nin Icardi'ye evlenme teklif ettiği söyleniyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.