Aşklarını saklamıyorlar! Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz beraber görüntü verdi

Birbirini tanıma aşamasında olduklarını ifade eden Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu'nun aşkı kayıtlara geçti. Çift, önceki akşam gittikleri tiyatro oyununda el ele tutuştukları dakikalar objektiflere yansıdı.

Geçtiğimiz aralık ayında 4 senedir aşk yaşamış olduğu Afra Saraçoğlu ile ilişkisini noktalayan Mert Yazıcıoğlu, meslektaşı Dilan Çiçek Deniz ile yakınlaştı. Birbirlerini tanıma evresinde olduklarını söyleyen ikilinin aşkları belgelendi.

BİRLİKTE TİYATROYA GİTTİLER

2. Sayfa'da yer alan habere nazaran, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Dilan Çiçek Deniz, Yazıcıoğlu ile yakınlaştıklarını kabul ederek birbirlerini tanıma evresinde olduklarını söylemiş oldu. Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Okan Bayülgen'in oynadığı "Richard" adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti. İkilinin yan yana olduğu anlamış olur ise sosyal medyada gündem oldu.

DİLAN'IN EVİNDE YARI ÇIPLAK POZ VERDİ

Instagram'da 1,7 milyon takip edeni bulunan Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz gün bir evde yarı çıplak verdiği pozları paylaştı. Oyuncunun poz verdiği ev ve önünde duran bardağın aşk yaşamış olduğu Dilan Çiçek Deniz'e ilişik olduğu ileri sürüldü. Deniz'in Yazıcıoğlu'nun paylaşımını yayınladığı an beğenmesi de sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı