Aslan 106 Milyon Euroluk Transferi Duyurdu! Dünya Yıldızı Galatasaray’a İmza Attı!

Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Galatasaray, büyük bir transfer bombası patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, 106 milyon euroluk süper yıldızı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray’ın bu tarihi transferi, taraftarları şimdiden heyecanlandırmış durumda. İşte tüm detaylar...

Galatasaray, Okan Buruk’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırarak yılın en büyük transfer bombasını patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğu hedeflerken, hücum hattını güçlendirmek için 106 milyon euroluk bir gol makinesiyle anlaşmaya vardı.

Transfer sezonunda Elias Jelert, Michy Batshuayi ve Gabriel Sara’yı kadrosuna katan Galatasaray, bu kez İtalyan devi Napoli’nin golcüsü Victor Osimhen'i 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. Güncel piyasa değeri 100 milyon euro olan Nijeryalı yıldız, bugüne dek toplamda 106 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi.

TRT Spor’un haberine göre, 25 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla çıktığı 32 maçta 17 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Kariyeri boyunca 223 karşılaşmada görev alan Osimhen, bu süreçte 114 gol ve 28 asist kaydederek dikkat çekici bir performans ortaya koydu. Galatasaray’ın bu transferi, taraftarları şimdiden heyecanlandırmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.